SYNG I SYDVEST – HAUGESUND 1. - 3. JUNI 2012

 

Syng i sydvest - en kjekk helg i sangens tegn sammen med nærmere 900 sangglade mennesker i Haugesund. Det var kjølig temperatur og litt vind, men blå himmel og sol hele helgen. De fleste reiste med Kystbussen, dog i 2 puljer. Et stykke å gå fra busstasjonen, men alle var i godt humør.

 

Fleire  bilete frå

"Syng i Sydvest"

Os Mannskor reisebrev o.a.

 

Stevnet høytidelig åpnet av ordfører Petter Steen jr. på Rica Maritim Utescene fredag ettermiddag (de sist ankomne av oss fikk ikke dette med seg).  Mannskoret Vibran sang og fellesnummeret Jubileumsvalsen ble framført. En sang som ble tilegnet Haugesunds 100 års jubileum i 1954. Etter åpningen var det Sangertreff på hotellet før kveldens høydepunkt, konsert med Vamp.

 

Etter konserten fikk vi servert «kalde» pølser med tilbehør og suppe. Så var det Sangerkro med dans og allsang i Rica Maritim Hall.

 

Lørdag ble en travel dag. Vi skulle opptre både på kirkekonsert i Skårer kirke og profankonsert i Rica Maritim Hall, med tilhørende øvingsseanser før hver av konsertene. Med streik i offentlig sektor ble det mye endringer og vår arrangementnemd fikk mye ekstraarbeid med å endre lunchavtalen vår. Lunch spiste vi på Lothes Mat & Vinhus – en god og mettende fiskesuppe bestående av både rød og hvit fisk, blåskjell og reker. Om kvelden ble sangerball holdt i Rica Maritim Hall (også pga. streik). Orkesteret spilte kjempegod danse- og "syngemusikk".

 

Søndag dro vi hjem før avslutningskonserten. Vi fikk "egen" buss som kjørte oss nesten til døra.

Made with Adobe Muse

Kontakt oss: brev.til@osmannskor.no

Webansvarlig: Thore Lunde thore@osmannskor.no

Adresse: Postboks 238 , 5202 Os.

Retur til

"Det Skjedde"